nieuws

Auditieoproep professionele dansers seizoen 23/24

Dansgezelschap de Stilte richt zich volledig op de creatie en uitvoering van non-verbale dansproducties voor kinderen. Zo wil het Bredase gezelschap kinderen prikkelen om hun eigen verhaal te maken; het grenzeloze verhaal van de verbeelding. Onder artistieke leiding van Jack Timmermans worden voorstellingen geproduceerd met academisch geschoolde dansers. Gelaagdheid zorgt ervoor dat producties van de Stilte geschikt zijn voor jong en oud.

Naast het verzorgen van theatervoorstellingen laat de Stilte kinderen van dichtbij kennis maken met dans als kunstvorm. We zijn actief in het peuter-, basis- en voorgezet onderwijs. Daar verzorgen we programma’s op maat: van voorstellingsbezoek tot losse workshops en doorlopende leerlijnen.


Voor het seizoen 2023/2024 zijn wij op zoek naar


PROFESSIONELE DANSERS (M/V/X)

Daarom organiseren wij audities op vrijdag 7 april 2023, van 10:00 tot 16:00 uur in Breda. Aansluitend hoor je of je in aanmerking komt voor een tweede auditiedag. Deze wordt in overleg ingepland in april.


de Stilte biedt

  • een betrekking in loondienst voor 36 uur per week vanaf medio augustus;
  • jaarcontract met optie voor verlenging;
  • als danser bij de Stilte word je ingezet voor een uitgebreid repertoire van groot- en kleinschalige voorstellingen, educatieactiviteiten & internationale tournees;
  • salaris conform cao Toneel en Dans (schaal VID).


profiel

  • academisch geschoold als uitvoerend danser (HBO);
  • onderscheidende danskwaliteiten;
  • Je hebt een proactieve instelling;
  • Je bent in staat te improviseren in een creatief proces;
  • Je hebt affiniteit met onze jeugdige doelgroep;


aanmeldingen
Belangstellenden sturen voor vrijdag 24 maart 2023 een korte motivatie + CV en foto naar info@destilte.nl. Geschikte kandidaten ontvangen uiterlijk vrijdag 31 maart per e-mail nadere details over de auditie.


Voor ons gezelschap zijn diversiteit en inclusie een speerpunt. Een open blik, een nieuwsgierigheid naar elkaars verschillen, het bundelen van krachten en het beslechten van grenzen zijn fundamenten van ons werk. De Stilte streeft ernaar om als organisatie een afspiegeling van de maatschappij te zijn. Daarom onderschrijven we Code Culturele Diversiteit van harte.


meer informatie: 076 - 51 38 125 

 

 

1 2 3 4 5 6 7