nieuws

Brabant Menu presenteert nieuwe coördinator

Ananda Reijnen is per 1 oktober jl. aangesteld als nieuwe coördinator van het Brabant Menu. Zij volgt Patrice Matthee op die van september 2018 tot en met augustus 2023 het relatiebeheer deed voor het scholennetwerk van vijf Brabantse podiumkunstgezelschappen voor jeugd in de provincie Brabant: Theater Artemis, Schippers&VanGucht, Philzuid, House of Nouws en dansgezelschap de Stilte.

Reijnen is tot november 2023 verbonden aan IMC Weekendschool, waar zij sinds 2005 als rechterhand van de oprichter en directeur een verbindende schakel is tussen verschillende afdelingen binnen de weekendschool. In 18 jaar tijd groeide de organisatie van drie vestigingen in Amsterdam uit naar 65 vestigingen in heel Nederland. 

Het Brabant Menu werkt aan duurzame relaties met werkgroepen van scholen en marktplaatsen voor cultuureducatie in Noord-Brabant. In nauw contact met het primair onderwijs uit achttien Brabantse gemeenten wordt een podiumprogramma samengesteld voor meer dan 23.000 leerlingen met theater, dans, muziek, of een combinatie hiervan, op school, op locatie of in het theater.

Kijk voor meer informatie over Brabant Menu op https://brabantmenu.nl/

 

1 2 3 4 5 6 7