gastenboek

Heb je een vraag voor een van de dansers? Laat dan hier een bericht achter. Zij zullen je persoonlijk een antwoord terug sturen!

Let wel op, de dansers hebben nog niet zo lang Nederlandse les dus het kan zijn dat er spelfouten in hun antwoorden staan.

Plaats zelf een berichtje

Recente berichten

09/06/2017 - Wika - de Stilte, Breda
Hoi Liz! Dankjewel voor de compliment! Jullie hebben ook zelf super goed gedanst! Wij hebben de vertrouwen in elkaar omdat we hebben veel samen gewerkt, en ook de pasjes goed geoefend, want als wij goed afspreken wat wij moeten doen, en precies hoe snel, dan is het makkelijker om in elkaar vertrouwen te hebben. En om vertrouwen te hebben, en nieuwe pasjes maken gebruiken wij vaak precies het zelfde oefeningen als wij hebben met jullie gedaan. Na een uurtje van de workshop zijn jullie ook tot een kleine duetje gekomen, en wij doen dat elke dag van maandag tot vrijdag, dan kan je moeilijkere, langere stukjes maken... Ik ben blij dat jullie genoten hebben! groetjes van Wika
09/06/2017 - Liz, Schagen
Hoi, ik zag vandaag Tim en Wika dansen en ik vond ze echt heel erg goed!! hoe hebben jullie zo veel vertrouwen ik elkaar? en hoe verzinnen jullie alle pasjes? Groetjes!
17/05/2017 - Groep 8 Montaal, Bergen op Zoom
Wij vonden de voorstelling erg mooi. De muziek vonden we soms een beetje saai. De dans was erg mooi. Wij vonden er een aantal heel mooie 'moves' in zitten. Sommige kinderen konden heel goed een verhaal bij de voorstelling verzinnen, andere kinderen vonden het wel moeilijk. Wij willen jullie bedanken voor de voorstelling, groeten van groep 8 Auris Montaal, Bergen op Zoom
09/05/2017 - Jorick en Damian, Hoeven
Hallo, De voorstelling was erg mooi en de timing was erg precies. De saxofonisten deden alles goed op tempo. Het was ook heel erg grappig. Het was heel erg knap dat jullie alles konden onthouden.Jullie waren erg flexibel en gebruikten dat ook in jullie dans. Jullie deden iets dat niet veel mensen konden. Wat ook knap was, was dat jullie plastic gebruikten als vleugels. en het stukje bij de operatie met het wc papier snapte wij niet echt. De schaduw was ook heel mooi, sowieso dat het leek of 2 mensen 1 was op de achtergrond. Bij het begin werd iemand door een bed aangereden, en maakte een salto, dat vonden wij erg knap. De doeken met de gaten om de mensen heen was best apart. Wij bedanken jullie dat we mochten komen en zouden graag weer eens terug willen komen. De groeten van groep 7 De Reuzelaar.
09/05/2017 - Tim en Sem, Hoeven
Hallo de Stilte, wij vonden het een mooie voorstelling want de timing was met alles precies goed en de dansers en de danseressen konden alles goed uitbeelden. De saxofonisten hadden allemaal het goede ritme en alle licht-effecten pasten goed bij de dans en ondanks dat sommige mensen soms lawaai maakten deden jullie alsof jullie er niks van merkten .
09/05/2017 - Sietske, Hoeven
Wij vonden het een mooie voorstelling, en de timing was goed. De muziek was mooi, en de danspasjes waren soepel. Groetjes groep 7 van basisschool de Reuzelaar.
12/04/2017 - Tessa - de Stilte, Breda
Hoi groep 8, Wat leuk dat jullie ons al zo snel een berichtje hebben gestuurd. De reden dat we in de voorstelling niet spreken is, zoals we ook na afloop vertelden, dat wij graag een verhaal vertellen met onze dans en muziek. Wij spreken met onze lichamen, dat noem je lichaamstaal. Het is onderdeel van de voorstelling om jullie uit te dagen jullie eigen fantasie te gebruiken en zo te bedenken wat het voor jou betekent. Met woorden zouden we het veel te makkelijk maken. We hebben deze voorstelling een jaar geleden gemaakt en in de tussentijd veel met elkaar geoefend. Zo kunnen wij elkaar goed aanvoelen en vertrouwen, want dat is inderdaad heel belangrijk als je samenwerkt. Hopelijk heeft dit jullie vragen beantwoord. Wij vonden jullie heel goed publiek dus hopelijk tot een volgende keer! Groetjes, De cast van Bosch in Bed
12/04/2017 - Manon Nieuwendijk, Goirle
Hallo, wij zijn groep 8 van basisschool de Bron en hebben net jullie voorstelling gezien in het Jan van Besouw. Wij hebben er van genoten, maar vonden het soms wel jammer dat er niet gesproken werd. Wij vroegen ons af, of jullie al lang samen dansen....want voor zo'n uitvoering moet je erg op elkaar zijn ingespeeld en moet je elkaar volledig kunnen vertrouwen. met vriendelijke groet, groep 8b van de Bron.
08/04/2017 - caitlin, hazerswoude rijndijk
IK VIND JULLIE ECHT HEEL MOOI DANSEN LISETTE EN GIANMAREO LIEFS CAITLIN IK WOU HET OOK MET ME ZUSJE HAILEY PROBEREN
29/03/2017 - lorenzo van Rees, Sliedrecht
Ik vond het een hele leuke voorstelling. OBS Henri Dunantschool in Sliedrecht
Toon volgende 10 berichten