gastenboek

Heb je een vraag voor een van de dansers? Laat dan hier een bericht achter. Zij zullen je persoonlijk een antwoord terug sturen!

Let wel op, de dansers hebben nog niet zo lang Nederlandse les dus het kan zijn dat er spelfouten in hun antwoorden staan.

Plaats zelf een berichtje

Recente berichten

20/03/2018 - S. Nobel, Voorschoten
Beste Cecilia en Alex, Bedankt voor jullie mooie voorstelling. Groep 4 van de Emmausschool in Voorschoten vond het erg leuk. We hebben toch nog een vraag, namelijk: - Waarom trok Alex aan het doek toen Cecilia ook op het doek zat? - Kan je ook een partijtje bij jullie vieren? Ook heeft groep 4 nog wat complimenten voor jullie: - Jullie waren erg lenig. - Wat knap dat jullie de dans in stilte hebben gedaan en dat jullie je goed konden concentreren. - Jullie optreden was erg knap. Misschien tot ziens. Groetjes van groep 4 van de Emmausschool
17/03/2018 - Stiene Verhoeven, Zevenbergschen hoek
Ik ( stiene 5 jaar) ben met mijn klas naar de vliegende koe geweest. Ik vond het heel mooi om te zien. Toch heb ik een vraag, waarom lopen de meisjes soms als oude mevrouwen en waarom legt het ene meisje eieren? Groetjes Stiene
03/03/2018 - Ries Horck, Veghel
Viviana en Helene bewegen heel leuk op die mat. Ze hadden samen een microfoon en grote luidsprekers zodat iedereen de muziek goed kon horen.
27/02/2018 - Loek, Erp
Optreden van Viviana en Hélène; Loek vond het leuk, vooral met die buis slaan...
20/02/2018 - groep 3, Breda
hoi Tessa en Gianmarco. Wij vonden het een beetje spannend door wat er allemaal gebeurde. We zaten heel dichtbij. Verder vonden we het heel mooi, ook dat wrijven op de grond. Het ziet er zo moeilijk uit. En wat knap dat je zo kan dansen. Complimenten! We zijn erg enthousiast!
20/02/2018 - Cecilia en Maxime - de Stilte, Breda
Hallo Wies! het was super leuk om bij jullie te zijn! Als je school ons terugbelt, we zullen nog een keer komen! groetjes Cecilia en Maxime
19/02/2018 - Wies van der Salm, Lisse
Maxime en Cecilia het was super leuk komen jullie nog eens terug?
12/02/2018 - Fiene, Polsbroek
Beste Chris en joel . De show was super leuk !!!! Maar ik heb nog een vraagje ? Aan :joel .is het niet moelijk om muziek te spelen als je op Chris zijn rug zit? Aan:Chris .kom je uit Amerika? En zijn de dans bewegingen soms niet moelijk Groetjes Fiene !!!
12/02/2018 - Anouk & Orlando - de Stilte, Breda
Hoi klas van juf Hanny, Wauw wat een complimenten krijgen we van jullie zeg, dank jullie wel! Wij vonden het ook heel erg leuk om voor jullie te dansen en om samen de workshop te doen. We vinden het leuk om te lezen dat jullie er van genoten hebben en dat jullie ook nog wat hebben geleerd van de workshop, super! Groetjes terug van Orlando, Josephine en Anouk
12/02/2018 - Klas Juf Hanny, Oegstgeest
Hallo Anouk, Orlando en Josephine, Wij hebben het heel erg leuk gevonden vanochtend. We hebben veel geleerd en gelachen. (Hanny) Ik vond het erg leuk dat ik met een doek water kan maken. (Jacqueline) Jullie hebben leuk gedanst. (Christa) Ik vond het lachje zo leuk. (Sven) Onder de deken. (Collin Het was heel cool en leuk. (Indy) Ik vond de voorstelling heel leuk. (Sanne) Ik heb er heel erg van genoten. (Djeco) Ik vond het zeilbootje zo mooi. Dank je voor het maken. (Casper) Dat met de zee vond ik leuk. (Matteo) Ik vond iedereen aardig. (Aaron) Ik vind het superleuk dat ik die les heb geleerd. (Tim) Leuke les! (Tessa) Ik heb er heel erg van genoten> (Djego) Groetjes van ons allemaal! Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag!
Toon volgende 10 berichten