Overtreffende Trap (2017) 6+

dansen in een huiskamer met geheimen

Wat duurt eten toch lang. Wat een geklier, wat een rommel, wat een herrie. Af en toe een hapje, weglopen van tafel en dan komt het moment dat de kinderen helemaal zijn verdwenen. Weg, foetsie. Verstopt ergens in huis.

Leuk en spannend voor de kinderen, maar doodeng voor de ouders. Als ze de achtervolging inzetten, raken ze verdwaald. Met de moed der wanhoop wagen ze een sprong in het diepe. De uitkomst is verrassend.

Overtreffende trap is een dansvoorstelling waarin ouders de slimsten moeten zijn omdat ze de oudsten zijn. Hoe jong en oud elkaar treffen en overtreffen.

Een afwisselende dansvoorstelling waarin beeld en muziek belangrijke rollen spelen, met kinderen die elkaar en hun ouders uitdagen en ouders die het ook niet precies weten.’ – Theaterkrant, Dick van Teylingen

'De Overtreffende Trap is een mooie voorstelling. Dansend voor kinderen heb je misschien iets meer verhaal nodig dan voor volwassenen. Het knappe van De Overtreffende Trap is dat dat verhaal niet in de weg zit voor oudere kijkers. Je snapt wat de bewegingen van de dansers vertellen zonder dat het saai wordt.' - Omroep Brabant

speelschema
Overtreffende Trap (2017)

Er zijn op dit moment geen voorstellingen.

deel deze voorstelling

credits

choreografie:
Jack Timmermans
muziek:
Mete Erker
Jeroen van Vliet
kostuums:
Joost van Wijmen
lichtontwerp:
Pink Steenvoorden - Einstein Design
dans:
Wiktoria Czakon
Christopher Havner
Gleen Orlando Mardenborough

downloads

Vind hier scènefoto's, lesbrieven en andere praktische materialen naar downloadoverzicht

techniek

Bekijk de technische informatie over 'Overtreffende Trap (2017)' lees verder