voorstellingen

Overtreffende trap

Wat duurt eten toch lang. Wat een geklier, wat een rommel, wat een herrie. Af en toe een hapje, weglopen van tafel en dan komt het moment dat de kinderen helemaal zijn verdwenen. Weg, foetsie. Verstopt ergens in huis.

Duoschappen

Twee dansmakers werken samen om nieuwe, avontuurlijke danscreaties voor kinderen te ontwikkelen. De Stilte heeft op dit moment twee Duoschappen in ontwikkeling.

Mankind

Man en kind vormen in het Engels een samengesteld woord, MANKIND. Een woord dat ons allen omvat.

Bosch in bed

Samen met saxofoonkwartet Artvark presenteert dansgezelschap de Stilte de productie Bosch in bed, dans- en muziektheater voor jong en oud. De voorstelling, geïnspireerd op de fantasierijke wereld van Jheronimus Bosch, speelt zich af in een ziekenhuis, een plek waar menigeen vroeg of laat een keer naar binnen ‘moet’.

Alice

Alice in Wonderland weet al generaties lang te verwonderen. In de versie van de Stilte blijkt Lewis Carroll een heerschap met twijfelachtige bedoelingen.

Vliegende Koe

Spelen is leuk en ernstig tegelijk. Als je er helemaal in opgaat, kan alles. Twee meisjes en een jongen gaan op de vleugels van de verbeelding de strijd aan met elkaar. Wie speelt met wie als je met zijn drieën bent?

HiHaHuttenBouwers

Ontdek dans met de allerkleinsten. HiHaHuttenBouwers is een fantasierijk duet in een intieme omgeving.

3x3

We experimenteerden er al uitgebreid mee in het Internationaal Stiltefestival: 3x3. Toen te zien op bijzondere erfgoed locaties en sinds het seizoen 2016/2017 op school!

1-2tjes

Dansduetten op locatie, uitgevoerd op een vloer van 3,50 x 3,50 meter waar het publiek aan drie zijden omheen zit.