Cultuurnacht Breda 2014

Met Andere Ogen

Op 24 januari 2014 vindt de Cultuurnacht Breda plaats met als thema ZIEN! Zien is het waarnemen van beelden. In de werkelijkheid of in je gedachten. Tijdens de Cultuurnacht valt veel te zien.

De ene keer komt iets direct binnen op je netvlies en soms is kijken niet genoeg om iets te zien. Voor deze zesde editie van de Cultuurnacht openen weer meer dan 40 instellingen hun deuren om je te laten genieten van de cultuur die Breda in zich heeft. De Stilte doet ook dit jaar mee. Komt dat ZIEN!

Met Andere Ogen  
Op de Markendaalseweg wordt je verrast! In het gebouw van Theater 77, Lighthouse en de Stilte wemelt het namelijk van de mini theater-, dans- en muziekvoorstellingen. Welke voorstellingen je precies gaat zien blijft tot het laatst een verrassing, maar we verklappen al wel dat je in kleine tot zeer kleine groepjes op pad gaat door het pand. Het team van de Stilte, Theater 77 en Lighthouse laten je met andere ogen kijken!

Op het plein van het gezelschap kan worden nagenoten of opgewarmd.

Passe-partouts
Met een passe-partout heb je tijdens de Cultuurnacht Breda gratis toegang tot alle deelnemende instellingen en hun bijzondere programma’s.  Vanaf 6 januari zijn de passe-partouts te koop via www.cultuurnachtbreda.nl of via de verkoopadressen in de stad. 

speelschema
Cultuurnacht Breda 2014

Er zijn op dit moment geen voorstellingen.

deel deze voorstelling

credits

assistent choreografie:
Gertien Bergstra