de Tijd Loopt 4+

Hoe laat is het? Is dit het juiste moment? Heb je tijd voor mij? Het was lang geleden, of gebeurde het daarnet?

Nieuw in 2022 (reprise 23-24)


Hoe laat is het? Is dit het juiste moment? Heb je tijd voor mij? Het was lang geleden, of gebeurde het daarnet? Kun je een moment wachten? Maar hoe lang duurt een moment precies? Kan het sneller? In een half momentje? Ik heb zojuist wat tijd bespaard. Betekent dat, dat ik het later kan gebruiken?

Nu of later? Verleden en toekomst. Gisteren en morgen. De klok tikt. De wereld draait. De seizoenen verschuiven. Iedereen beleeft tijd op zijn eigen manier. Je voelt de tijd verstrijken. Soms razendsnel, soms heel traag. Maar kun je de tijd zien? Hoe ziet die eruit? Is tijd een rechte lijn van het ene punt naar het andere? Of is het een cirkel die ronddraait en steeds weer op dezelfde plek terugkomt?

Wees welkom om de dansers te volgen in hun reis door de tijd. Grijp je kans om een ​​zeer bijzonder universum te bezoeken, met een caleidoscoop van verschillende beelden, bewegingen en verdraaide situaties. Gebruik je fantasie en voel je vrij om je eigen fantasiewereld te creëren. Samen kunnen we dan hopelijk de tijd voor eventjes stilzetten en gewoon in het moment blijven.

"De verdienste van de Tijd loopt is dat alle generaties onder de toeschouwers zich aangesproken kunnen voelen. Als volwassene voelde ik me weer even kind in een magische wereld, weer even behept met die onbevangenheid die kinderen eigen is en die je op weg naar volwassenheid kwijt raakt." -Emmanuel Naaijkens, Brabant Cultureel

"Je komt ogen tekort in deze even malle als poëtische voorstelling" -René van Peer, BN DeStem

"De tijd loopt is een leuk spel met verwijzingen naar het verloop van de tijd: herinneringen uit het verleden, het hebben van haast en het verstrijken van de seizoenen." - Boukje Cnossen, Theaterkrant


De Tijd Loopt is een voorstelling van gastchoreografe Lidia Wos.


speelschema
de Tijd Loopt 4+

Er zijn op dit moment geen voorstellingen.

deel deze voorstelling

credits

decor:
Bert Vogels
muziek:
Peter Lunow
kostuums:
Czakon
lichtontwerp:
Pink Steenvoorden - Einstein Design
dans:
Elvedin Šiljdedić
Chiara Aldorisio
Mirella de Almeida Castagna

downloads

Vind hier scènefoto's, lesbrieven en andere praktische materialen naar downloadoverzicht

techniek

Bekijk de technische informatie over 'de Tijd Loopt 4+' lees verder