nieuws

BRABANT MENU van start & studiemiddag

BRABANT MENU, het nieuwe samenwerkingsverband van Artemis, De Stilte, Schippers & van Gucht en philharmonie zuidnederland gaat dit schooljaar van start. Op 22 november organiseert het BRABANT MENU een informatieve en inspirerende studiemiddag over het kijken naar podiumkunsten.

Wat is BRABANT MENU?

De Brabantse gezelschappen voor jeugd Schippers en van Gucht, philharmonie zuidnederland, Artemis en de Stilte hebben de handen ineen geslagen en presenteren voor werkgroepen en marktplaatsen voor cultuureducatie in de provincie Noord-Brabant het BRABANT MENUIn het schooljaar 2017/2018 bereikt het BRABANT MENU al ruim 10.000 kinderen in Noord-Brabant! 

Het BRABANT MENU speelt in op de verzelfstandiging van KunstSelect van Kunstbalie. De opzet is eenvoudig: gezelschappen, scholen en werkgroepen gaan twee jaar de samenwerking aan. Er worden per schooljaar minimaal twee voorstellingen van de Brabantse gezelschappen gepresenteerd voor twee duo-leerjaren. Het aanbod is gevarieerd: theater, dans of muziek, of een combinatie, op school, op locatie of in het theater. Bekijk het aanbod van BRABANT MENU in het praatpapier.

Maak kennis met het BRABANT MENU

Speciaal voor Brabantse cultuurcoördinators, intermediairs, marktplaatshouders en leerkrachten organiseert BRABANT MENU een inspirerende studiemiddag. We starten een gesprek over het belang van kijken naar (podium)kunsten met kinderen. Doet u mee?

Datum: 22 november
Locatie: Theater Artemis, 's-Hertogenbosch
Deelname is gratis
Aanmelden

Programma:
13:00 u - Inloop
13:30 u - Voorstelling: Schippers&Van Gucht - Held op Sokken
14:15 u - Workshop Jetse Batelaan (Theater Artemis)
15:00 u - Pleidooi Jack Timmermans (De Stilte)
15:30 u - Presentatie BRABANT MENU 2018-2019
16:15 u - Einde en borrel

1 2 3 4 5 6 7