nieuws

Brabant Menu

De Brabantse gezelschappen voor jeugd Schippers&VanGucht, philharmonie zuidnederland, Artemis en de Stilte hebben de handen ineen geslagen en presenteren voor werkgroepen en marktplaatsen voor cultuureducatie in de provincie Noord-Brabant voor de tweede maal het Brabant Menu.

Langdurige relaties met het onderwijs in de eigen regio
Het Brabant Menu speelt in op de verzelfstandiging van KunstSelect van Kunstbalie. Een kunstmenu dat voorstellingsbezoek voor kinderen in het primair onderwijs in Noord-Brabant garandeerde. Met het Brabant Menu continueren we langdurige relaties met werkgroepen en marktplaatsen voor cultuureducatie. De opzet is eenvoudig: gezelschappen, scholen en werkgroepen spreken samen de intentie uit gedurende twee schooljaren intensief samen te werken. Er worden per schooljaar minimaal twee voorstellingen van de Brabantse gezelschappen gepresenteerd (meer mag natuurlijk) voor twee duo-leerjaren. Het aanbod is gevarieerd: theater, dans of muziek, of een combinatie, op school, op locatie of in het theater.

Het kijken en luisteren naar voorstellingen prikkelt, verbreedt, inspireert, stimuleert verbeelding en een open blik. Dit praatpapier lijkt onaf en dat is het ook. Het is de eerste zet. Ons eerste voorstel. En dan praten we verder...

Nieuwgierig geworden? 

BRABANTMENU praatpapier 2019 2020.pdf

Dit is geen aanbod! Dit is een praatpapier, het begin van een gesprek: een gesprek over bijzondere voorstellingen voor kinderen in het basisonderwijs.

1 2 3 4 5 6 7