nieuws

3e Internationaal Stiltefestival

Het derde Internationaal Stiltefestival vindt plaats op 17 tot en met 24 juni 2015. Het festival presenteert voorstellingen van internationale gezelschappen. De geselecteerde producties kenmerken zich door een rijkdom aan beelden en associaties, een poëtische, humorvolle benadering en ironie.

3e Internationaal Stiltefestival
Het derde Internationaal Stiltefestival vindt plaats op 17 tot en met 24 juni 2015. Het festival presenteert voorstellingen van internationale gezelschappen. De geselecteerde producties kenmerken zich door een rijkdom aan beelden en associaties, een poëtische, humorvolle benadering en ironie. In deze derde editie zijn voorstellingen uit België, Italië, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Polen, Zwitserland, Kroatië en Slovenië geprogrammeerd. Een unieke kans om toptalenten te bewonderen en te ontmoeten na de voorstelling. Voor € 4,75 per leerling, inclusief educatief materiaal en gratis busvervoer, bezoekt u een voorstelling in Theater de Stilte, het Chassé Theater, Poppentheater Muzipo of in de stad.
Voor € 1,00 per leerling kan een verwerkingsles door een vakdocent bijgeboekt worden op school.
Inschrijven kan via de Stilte en is mogelijk tot 1 juni 2015. Stuur hiervoor een e-mail naar jan@destilte.nl of bel 076-5138125 en vraag naar Jan Baanstra. Bekijk hier de brochure. Wij hopen u te mogen begroeten bij een voorstelling in het festival
In deze derde editie zijn voorstellingen uit België, Italië, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Polen, Zwitserland, Kroatië en Slovenië geprogrammeerd. Een unieke kans om toptalenten te bewonderen en te ontmoeten na de voorstelling.
Voor € 4,75 per leerling, inclusief educatief materiaal en gratis busvervoer, bezoekt u een voorstelling in Theater de Stilte, het Chassé Theater, Poppentheater Muzipo of in de stad.
Voor € 1,00 per leerling kan een verwerkingsles door een vakdocent bijgeboekt worden op school.
Inschrijven kan via de Stilte en is mogelijk tot 1 juni 2015. Stuur hiervoor een e-mail naar jan@destilte.nl of bel 076-5138125 en vraag naar Jan Baanstra. Bekijk hier de brochure Wij hopen u te mogen begroeten bij een voorstelling in het festival!

 

04 apr 2019
1 2 3 4 5 6 7 8 9