nieuws

Vacature technisch inspiciënt

Sinds jaren is de Stilte het meest internationale gezelschap van Nederland. Het Bredase
dansgezelschap richt zich volledig op de creatie en uitvoering van dansproducties voor kinderen en wil daarmee kinderen prikkelen om hun eigen verhaal te maken; het grenzeloze verhaal van de verbeelding. Onder artistieke leiding van choreograaf Jack Timmermans worden voorstellingen geproduceerd met academisch geschoolde dansers. Gelaagdheid zorgt ervoor dat producties van de Stilte geschikt zijn voor jong en oud.

De Stilte speelt in kleine en grote zalen, toneel-op-toneel en maakt vaak gebruik van livemuziek.


vacature


Ter versterking van ons technisch team zijn wij met ingang van september op zoek naar een


TECHNISCH INSPICIËNT (M/V)


De betrekking betreft 0,8 - 1,0 fte (40 uur/pw, in overleg vast te stellen). Salaris: schaal V conform cao Toneel en Dans. Ook freelancers zijn welkom om te reageren.


functiedoel
Als Technisch Inspiciënt sla je een brug tussen de artistieke wensen van makers en de praktische uitvoering. Je levert input over de wijze waarop decors worden aangeleverd, waarin veiligheid en vertaling van artistieke keuzes uitgangspunt zijn. Tijdens de montageperiodes zijn jij en je twee medetechnici verantwoordelijk voor de toneeltechniek.
Daarnaast neem je met senioriteit de technische kant van de voorstellingen voor je rekening. Je draagt de verantwoordelijkheid over de voorbereiding en uitvoering van tourneeproducties (in binnen- en buitenland). Je bent vertrouwd met licht, geluid en projectie.

Als technisch-inspiciënt van de Stilte heb je er geen moeite mee om vroeg op pad te zijn; vanwege onze jonge doelgroep worden onze voorstellingen immers vaak ‘s ochtends gebouwd en ’s middags gedanst.


taakomschrijving
-Je verzorgt de opbouw en uitvoering van licht, geluid, projectie en decors bij voorstellingen, presentaties en projecten;
-Je verzorgt de technische voorbereiding van (reis)producties zoals het opstellen van een technisch plan en de productionele planning;
-Je bestudeert de lopende producties en bespreekt de technische uitvoering met de makers ten behoeve van een optimale uitvoering;
-Beheer, onderhoud en aanschaf van technische apparatuur en decors.


profiel
-Je hebt een theatertechnische opleiding afgerond, hebt ten minste 3 jaar ervaring in een
vergelijkbare functie en beschikt over ruime, allround kennis van technische apparatuur in de theaterbranche;
-Je bent in staat om zelfstandig taken uit te voeren binnen een strakke tijdsplanning;
-Je hebt een representatieve en communicatieve persoonlijkheid en bent een team player;
-Je bent oplossingsgericht;
-de afdeling Techniek werkt met een eigen deelbegroting. Onderhoudswerkzaamheden voer je uit binnen het budget;
-specialisme op gebied van audio is een pre;
-Je bent in bezit van een rijbewijs B;
-Je bent woonachtig in de regio Breda of je bent bereid te verhuizen naar West-Brabant;
-Je hebt affiniteit met een kinderpubliek;
-Je spreekt goed Nederlands en Engels.


Sollicitatieprocedure
Belangstellenden sturen voor 5 juni een korte motivatie + CV naar Eric Maas (HR manager)
eric@destilte.nl. Kandidaten worden uitgenodigd voor een nadere kennismaking in week 24. Aan het eind van die week volgt uitsluitsel.


Meer informatie?
Neem contact op met de afdeling Techniek: 06 – 48 76 74 12 (Yannick de Regt, eerste inspiciënt) yannick@destilte.nl. Zie ook onze website: www.destilte.nl.


Voor ons gezelschap zijn diversiteit en inclusie een speerpunt. Een open blik, een nieuwsgierigheid naar elkaars verschillen, het bundelen van krachten en het beslechten van grenzen zijn fundamenten van ons werk. De Stilte streeft ernaar om als organisatie een afspiegeling van de maatschappij te zijn. Daarom onderschrijven we Code Culturele Diversiteit van harte.

1 2 3 4 5 6 7